Skoda Karoq Resmi Fiyat Listesi

Skoda Karoq Fiyat Listesi
Skoda markasının Karoq modelinin Türkiye pazarına girmesine sayılı günler kaldı. Doğal olarak en çok sorulan soruların başında bu aracın fiyatı gelmekte. Ve tartışmasız herkesin merak ettiği soru bu aslında Skoda Karoq Fiyatı ne olacak?. Bugün bu soruya şimdiye kadar verilmiş verilecek en net cevabı bizim sitemiz üzerinden öğreneceksiniz. Fakat önce şunu belirtmek zorundayız. Vereceğimiz fiyat listesi asla resmi fiyatı değildir. Ancak aldığımız istihbaratlar sonucu ulaştığımız en net bilgileri sizlerle paylaşacağız. Ve şu konuda bize güvenin vereceğimiz fiyatlar gerçek fiyatlarına en yakın fiyat olduğunu buradan bir kez daha belirtmek istiyoruz.

Skoda markasının en büyük SUV jeepi konumunda olan Kodaiq maalesef yüksek fiyat satış politikası nedeni ile ülkemizde çok tutulmadı. Benzinli olan versiyonu ise yüksek yakıt sarfiyatı sebebi ile tercih edilmemekte. Ayrıca büyük ve orantısız kasası sebebi ile şehir içinde dar mahallerde ve sokaklarda kullanım açısından pekte rahat olmuyor. Özellikle dar sokaklarda büyük abisi olan Kodiaq'ı kullanmak bir hayli zor. Ancak daha kompakt boyutları Karoq kullanmak daha zevkli bir hal almış durumda. Aracın kendisi ile tam uyum içerisinde çalışan 7 ileri otomatik vites şanzumanı ile iyi bir uyum yakalayan aracı bu şekilde sürmek gerçekten çok keyifli.

İşte Karşınızda 2018 Skoda Karoq Resmi Satış Fiyat Listesi

Ülkemize gelmesi planan 2.0 TDİ 150 HP Skoda Karoq DSG 180 Bin TL den piyasaya girmesi bekleniyor.
SKODA KAROQ 1.6 TDİ DSG STYLE paketin fiyatının 150 Bin TL civarında olması bekleniyor.
Skoda Karoq 1.5 TSİ DSG modelinin 120 Bin TL fiyat bandında olacağı konuşuluyor.

Tam fiyatı konusunda tam olarak netlik kazanmaması ile beraber paylaştığımız fiyatlar tahmin edilen fiyatlardır.  Bu ay içerisinde skoda.com.tr resmi sitesi üzerinden açıklanmasını beklediğimiz resmi fiyat listesi açıklanır açıklanmaz konunun güncelleneceğini bildirmek istiyoruz. Son olarak Karoq bu fiyatı hak ediyor mu sorusuna bence kuruşuna kadar verilen paranın hakkını veren bir araç. Araç her şeyi ile kalite kokuyor. Bu aracın piyasa girmesi demek başlıca rakipleri olan Tiguan, Ateca gibi modellerin satışının düşeceği anlamına geliyor. Çok yoğun ilgi ve talep görmeyi başaran Karoq bakalım beklentileri ne denli karşılayabilecek. Alt tarafta linkini paylaştığımız konuyu okumanızı tavsiye ediyoruz.
Skoda Karoq Fiyat Listesi, Yakıt Tüketimi, Test Sürüşü

Bu Blogda Ara